Læs mere om

Administration

Abildgårdsvej 10

8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

mail@u-sinding.dk

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Slamsugning

Hurtig og effektiv slamsugning

Søger du hurtig og effektiv slamsugning? Så er DKS Kloak og Industriservice ApS det rigtige valg. Med mange års erfaring tilbyder vi en enhver form for slamsugning, hvad enten du som privat boligejer, boligselskab eller erhverv har brug for hjælp.

Med base i Trustrup, arbejder vi i hele Midtjylland og Østjylland. Vi råder over både traditionelle og mere specielle køretøjer og materialer, hvorfor vi tilbyder en alsidig service, når I har brug for slamsugning. Vi er behjælpelige ved bl.a.:

  • Spuling og rensearbejde ved vej- og kloakbrønde
  • Rengøring af kloakker, ledninger og diverse tanke, brønde og bassiner
  • Tømning af sandfang, olie- og benzinudskillere og fedtudskillere
  • Afhentning af farligt affald

Hos DKS Kloak og Industri ApS finder du en miljøbevidst samarbejdspartner. Vi arbejder målrettet mod at skåne miljøet og benytter i den anledning de rigtig materialer og fremgangsmetoder. Hvad enten det drejer sig om små eller store opgaver, tilbyder vi en grundig og professionel service, ligesom vi åbent imødekommer specifikke forespørgsler.

I er altid velkommen til at kontakte os, såfremt I ønsker et uforpligtende tilbud eller vejledning. Såfremt du leder efter en effektiv, erfaren samarbejdspartner, ser vi frem til at høre fra dig. Vi yder professionel kloakservice.

Slamsugning djursland