Læs mere om

Administration

Abildgårdsvej 10

8570 Trustrup

86 33 46 77 / 86 33 41 21

mail@u-sinding.dk

Ebeltoft
86 34 65 80

Fjellerup
86 31 71 29

Ulstrup
86 46 39 44

Bekæmpelse af rotter

Effektiv rottebekæmpelse

Har du problemer med rotter i huset eller kloakken? Hos DKS Midtjylland og Kloakservice ApS har vi mange års erfaring med rotter, og vi arbejder målrettet mod at imødekomme problemerne, før det er for sent.

Vi tilbyder grundig og effektiv rottebekæmpelse, ligesom vi forebygger din bolig mod fremtidig befæstning. Der kan nemlig være mange årsager bag rotteproblemer, og det er derfor en gode idé at få tjekket f.eks. afløbene og udluftningsrørene, når bekæmpelsen finder sted.

Med TV-inspektion udarbejder vi den rigtige handlingsplan for reparation af kloakken. Når problemet er løst, giver vi naturligvis den rette vejledning omkring vedligeholdelsen – det kan på sigt spare jer for mange penge og besvær.

Vores service er alsidig, og vi bruger udelukkende markedets mest effektive materiale. Har du specifikke spørgsmål til vores fremgangsmetode eller service i al almindelighed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne gode råd og vejledning, ligesom et uforpligtende tilbud altid er muligt.

Bekæmpelse af rotter

Det er vigtigt at have fokus den rigtige strategi, når det kommer til bekæmpelse af rotter. Har du allerede et rotteproblem, eller skal der laves forebyggende arbejde før rotterne blvier et problem i din bolig. Det er forskellige løsninger vi implementerer baseret på netop hvilken problemstilling du har. Har du rotter i huset er der en række løsninger, der skal implementeres f.eks. opsætning af fælder og lignende. 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at bekæmpe rotter

I har igennem årene hjulpet mange mennesker med bekæmpelse af rotter i Midt- og Østjylland. Vi har bl.a. hjulpet folk i Bjerringbro, Hadsten, Hammel, Hinnerup og Langå. Ring til os på telefon 86 33 46 77 eller 86 33 48 48 og hør om dine muligheder. Vi udfører både akut og løbende service og giver også gerne et uforpligtende tilbud.